Přeskočit na obsah

Obvodní lékař Přerov

Ordinace Dr.Štěpánka je zdravotnické zařízení, kde vám nabízíme prvotřídní péči a odborné znalosti založené na vzdělání a zkušenostech. Naší prioritou je efektivní prevence a v případě, kdy se u vás objeví zdravotní problémy, tak i účinná léčba. Proč byste si měli vybrat ordinaci Štěpánek?

Kvalifikace a zkušenosti: Péče na profesionální úrovni

V roce 2015 jsem dokončil lékařskou fakultu na Karlově univerzitě a následně se specializoval v oboru Všeobecné praktické lékařství se složením atestační zkoušky v roce 2019.

Má práce není jen v ordinaci všeobecného praktického lékaře – do května 2022 jsem působil jako lékař na Klinice pracovního lékařství Fakultní nemocnice Olomouc. Tato praxe mi umožnila rozšířit znalosti a získat zkušenosti v oblasti pracovního lékařství. Nadále částečně působím i na Lékařské fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, kde se věnuji akademické činnosti a rozvoji svých dovedností, které uplatňuji i v ordinaci praktického lékaře.

Během své profesní dráhy jsem se aktivně účastnil celostátních odborných konferencí a mám na svém kontě několik publikovaných odborných prací. Akademicky se zaměřuji na problematiku veřejného zdravotnictví, metabolických onemocnění a pracovního lékařství. Díky této praxi jsem vždy ve střehu nových poznatků a trendů v lékařství, což se, věřím, promítá i do kvality péče, kterou poskytuji našim pacientům.

Rozšíření péče pro vaše zdraví

V červnu 2022 jsem převzal ordinaci všeobecné praktické lékařky MUDr. Evy Novákové, na jejíž kvalitní péči se snažím navázat. Naše ordinace se věnuje nejen akutním potížím, ale klade velký důraz i na prevenci a management chronických onemocnění. Cílem našeho týmu je vždy poskytnout nejen odpovídající péči, ale i osobní a lidský přístup ke každému pacientovi.

Zajistíme vám péči na nejvyšší úrovni

Pokud hledáte kompetentního obvodního lékaře v Přerově, Ordinace Štěpánek je tu pro vás. Jsme připraveni poskytnout vám péči na nejvyšší úrovni s ohledem na vaše individuální potřeby. V ordinaci budeme pozorně naslouchat vašim obavám a podle nich sestavíme optimální postup diagnostiky a léčby.

Zavítejte k nám a přesvědčte se sami

Přijďte navštívit Ordinaci Štěpánek a přesvědčte se sami, proč jsme tou správnou volbou pro vás. Náš přátelský personál a moderní vybavení ordinace tvoří prostředí, ve kterém se budete cítit klidně a bezpečně. Jsme tu pro každého, kdo dbá o své zdraví a hledá skutečného partnera v péči o něj. Těšíme se na vaši návštěvu! Váš obvodní lékař Přerov